Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kalla

Det finns dom som säger att kärleken är äkta…
Men det tror jag inte…
Jag tror inte på vad dom säger…
Jag tror inte att kärleken finns…
För jag har aldrig fåt up leva den…
Jag bryr mig inte om vad dom tycker…
Jag bryr mig inte om vad dom säger…
Jag är ensam…
För jag födes ensam…
Jag föddes utan kärlek…
Och ni som säger att jag är kall…
Det är inte mitt fel…
Det är erat…
Det är erat fel att jag blivit kall…
Och inte bryr mig om andra…




Fri vers av Raven X
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-11-09 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Raven X
Raven X