Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet är borta

Finns det hopp…
Jag tror inte det…
I alla fall inte hos mig…
Det för svan när jag blev din…
Och du blev min…
Du svek mig…
Med att skaffa en annan…
Du förstörde mitt liv…
Du krossade mitt sista hopp…
Jag torde att det fanns något emellan oss…
När du sa ja i 8an…
Finns det något…
Eller är det något jag bara drömt om…




Fri vers av Raven X
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-11-09 16:13



Bookmark and Share


    Psygirl-or not
Fin...
2006-12-02

  *Camilla*
den var vacker, hatar när folk sviker
svek är det värsta!
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Raven X
Raven X