Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emotionell regi


Regissera mitt liv!
Jag lovar att följa ditt manus
Jag lovar att spela trovärdigt och med inlevelse

Du får välja soundtrack
Jag lovar att lära mig alla låtar utantill
Jag lovar att gå i takt

Drama eller komedi
Jag lovar att lära mig gråta på befallning, äkta tårar
jag lovar att skratta så att det smittar

Jag lovar att lyda order
Omtagning efter omtagning

Du har fria händer,
men jag ber dig om en sak:

Låt mig få huvudrollen




Fri vers av Esset
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-11-09 19:10



Bookmark and Share


  Ummm~oh~yeah
Åh, den känns så söt på nåt sätt :)
2006-11-15

    laissez_faire
Den här gillade jag starkt. Mycket bra.
2006-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Esset
Esset