Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill gå så barfota jag bara kan


Jag vill gå så barfota jag bara kan

Också om jag fryser

Om jag klär mig väl

Blir jag kanhända rädd

Rädd för det självklara




Fri vers av Eva Olsson
Läst 543 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-09 22:29



Bookmark and Share


  Albert
ja de två första raderna...
precis som Rosmarin säger
2007-08-06

  Rosmarin
Min blick fastnade i de två första raderna, som för mig handlar om att våga känna livet, våga öppna sig för det. Vackert och känslosamt, starkt!
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Olsson