Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samklang och harmoni


Jag vill stanna i ett stilla sommarregn en stund.

Andas in dofter och bara finnas till.

Låta tiden rusa på utan mig.

En stund av samklang och harmoni.










Fri vers av Eva Olsson
Läst 807 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-11 23:29



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Fin dikt och en högst lovvärd önskan.
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Eva Olsson