Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla det vad du vill..

Du kallar det ångest, jag kallar det längtan

Du kallar det smärta, jag kallar det kärlek

Du kallar mig galen, jag kallar dig älskling




Fri vers av Herr Ångest
Läst 670 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-26 22:57



Bookmark and Share


  TedEdFred
:) blir lite glad ändå.. sitter å ler.. :P
2006-11-06

  aPorcupine
"Du kallar mig galen, jag kallar dig älskling"
Jag bara ler!
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest