Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kan jag kanske





Möta natten när allt runt om är stilla
det kan jag säkert

Finna nya mål på vägen
det kan jag nog


Möta morgonen med sitt klara ljus
det kan jag



Se dagen när den är som klarast
det kan jag nog ej









Fri vers av Eva Olsson
Läst 737 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-24 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Olsson