Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt allt falla på tre


Ta dagen dit du kommer

Låt dig besegras och se


Allt kan inte planeras och väljas

Låt det som sker få ske


Ta längtan med i natten

Låt allt falla på tre


Allt kan inte döljas och skyllas

Låt den som ger få ge




Fri vers av Eva Olsson
Läst 770 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-03 23:13



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Jag föll på tre! Tack för dina vackert skrivna visdomsord, de gladde mig!
2007-09-25

    Bodil Sandberg
En sanslöst härlig dikt!!!Nej allt kan verkligen inte väljas...man måste låta sig besegras som du säger...då kan det hända mycket!!!Applåder för den mäktiga stämningen du fått till...och för budskapet och rytmen!!!!
2007-09-04

  Hildegun Relefors
Som en folkvisa! Rytmisk, vacker dikt, som jag kan tänka mig svänga runt med!
2007-09-04

  notsomad
najs flow och bra om att ge sig hän....
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Eva Olsson