Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnklara ögon


Om livet vore en stjärnklar himmel
skulle mina ögon tindra för dig.

Men nu är det så med livet
att ögon värjer sig.

Det är nog mest jag som står här och stirrar upp i det blå.

Så förlåt mig min älskade
men mina blickar tillhör alltid dig ändå.




Fri vers av Eva Olsson
Läst 842 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-29 00:08



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
berörande den når verkligen in
2008-01-25

  -Ulla Tilemo- VIP
Känslan är så fint beskriven....jag blir så berörd!
2007-08-31

  Ulf Lagerholm
\"Det är nog mest jag som står här och stirrar upp i det blå\" är ju i sin enkelhet en mycket intressant rad. Det lilla ordet \"nog\" är såå viktigt!!
Det är ju så med kärleken. Inget kan tas för givet. Men hoppet finns där hela tiden.

En vacker rad. Men varför kommer det där \"Så förlåt mig min älskade\" ??? Det drar ned betyget en aning. (Om du vill försvara dig vore det kul med en kommentar till mit inlägg)

Annars tycker jag att du skriver med flyt och att du använder konkreta, enkla lösningar i din text. Det skapar poesi helt enkelt.
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Eva Olsson