Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske har jag redan gått förbi



Kanske har jag redan gått förbi

Kanske är det bortom nästa krön mitt mål



Det börjar skymma men jag har nog lång väg kvar
Ja, jag har nog lång väg kvar





Fri vers av Eva Olsson
Läst 680 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-17 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Olsson