Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska sätta mig vid ett fönsterbord


Jag ska sätta mig vid ett fönsterbord
och se andras liv rusa förbi

Där ska jag stanna till, fundera
låta livet få sitt fäste igen

Jag ska lyssna på ord och tankar
som inte tagit mark

Där börjar min resa på väg
hem igen
















Fri vers av Eva Olsson
Läst 896 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-18 21:33



Bookmark and Share


  LassO
Love it, just love it
2008-06-17

  Hildegun Relefors
Underbart, jag åker gärna med dig! Innan du kommer hem, skriv snart!
2008-02-02

    Bodil Sandberg
Underbart härliga vilsamma rader som jag suger i mig och funderar på att efterfölja
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Olsson