Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...jag gilar inte den här rutan...


Döden är en stig vi alla måste gå för att komma till det riktiga livet…



Livet är bara en dröm…
Genom döden kommer vi ur drömmen…
Till det värkliga livet…
Vi lever i en jävla dröm…
En dröm av smärta…
En dröm av lidande…
En dröm där man inte får vara som man vill…
En dröm där man blir mobbad om man sticker ut…
Om du inte ser ut som dom andra…
Blir man ensam…
Och man vill dö…
För att komma till en bättre värld…
Där man får vara sig själv…




Fri vers av Raven X
Läst 454 gånger
Publicerad 2006-11-10 18:45



Bookmark and Share


  Devilbabe
Sant, håller med
2006-12-06

  *Camilla*
Den var fin :)
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Raven X
Raven X