Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje början har ett slut...

inget är som förut, varje början har ett slut...

Jag tänker tillbaka,
till den tid, då mitt liv började.
jag ser bara minnerna som flyger förbi,
inne i mitt huvud,
men vissa minnen stannar...

om jag kunnde göra allt ogjort,
om jag kunnde förändra allt.
då skulle ni vara i livet nu,
jag saknar er så in i märgen...

Philip, utan dig är jag inget,
jag minns vårt vatten krig i matsalen,
och hur arg fröken blev...

Sofia, efter dig är det bara ett tomt hål,
Jag minns bara hur underbar du var,
dina ord,
och den kvällen...

Plast, du var helt underbar,
du stöte mig i allt,
bättre vän fanns ej...

Roberto, du var mitt allt,
Jag älskar dig fortfarande,
kommer aldrig att sluta älska dig,
du finns i mitt hjärta för evigt!

...Varje början har ett slut, inget är som förut...




Fri vers av Bellia
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-11-10 21:33



Bookmark and Share


  The Stargazer
Det här var en mycket fin och kärleksfull dikt, kanske inte så mycket på ett poetiskt plan som på ett personligt dock, för det märks verkligen att varje ord kommer rakt från hjärtat, och därför berör de mig djupt.

Upplägget är väl det som skulle kunna förändras i mina ögon; kanske genom att flytta ihop några stycken i början (tex 2-3 och 4-5), rensa bort alla onödiga punkter och bryta den långa raden i tredje stycket. Sen kanske det skulle vara snyggt att ha "Inget är som förut, varje början har ett slut." samlat på en rad i början, som den omkastade meningen är på slutet.

Hur du än gör med förslagen ovan så gillade jag den här dikten. Bra skrivet.
2006-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Bellia
Bellia