Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är också en gammal dikt, jag gillar den dock fortfarande... Minns att jag hade svårt att sätta någon bra titel på den, och jag har fortfarande svårt att känna att titeln passar helt rätt.


Tillägnad rakbladet

Gråter tårar
av ensamhet.
Skriker ut
i desperation.
Misshandlar väggarna
i ångest.
Hör musiken
dundra i vrede.

Känner kyla övergå
till värme
mot min hud
när sorgen droppar
mot golvets nakna
verklighet.




Fri vers av Jojjon
Läst 674 gånger
Publicerad 2006-11-10 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojjon
Jojjon