Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge och aldrig få

ge och aldrig få
det är jobbigt
rakt igenom
som att stå ivägen
för prickskytte

ge och aldrig få
kärlek
det är outhärdligt
rakt igenom
det är krig med
ord och
blod från hjärtat

ge och aldrig få
är som allt
du aldrig gett mig
allt jag aldrig får

ger till dig
allt jag har




Övriga genrer av Sebastian VIP
Läst 633 gånger
Publicerad 2006-11-11 16:16



Bookmark and Share


    jennystyle
Det ar frustrerande och fint!
2006-11-17

  Rozhan
Jag förstår din känsla... den är riktigt plågsam
2006-11-11

  solomi
Spar något åt dig själv, du måste ha något kvar. Tom ska ingen vara! S
2006-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian
Sebastian VIP

Mina favoriter
KOMA
Älska aldrig en poet