Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att andas med knivar

Låt tankarna andas
och du ska se att det går över snart

Jag vet det känns som en nakenhet
som skaver inpå huden

Ingen ska få slå sönder dig
jag ska vara som ett plastskydd runt dig, inget kan smälta mig, inga slag och inga sparkar

Jag ska göra ditt mörker till en oändlig dag
du behöver inte försöka vara något alls

Jag ska spräcka regnet
Jag ska spräcka tårarna


Inga sömnlösa nätter för dig,
min älskade




Fri vers av hell.o.kitty
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-11-11 19:29



Bookmark and Share


  Lithia
Så vacker!!!
Underbar kärleksförklaring det här...
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty