Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väckt av solens varma strålar, tog en tur i ekan. Innan allt runt om har vaknat är det som vackrast.


Klockan fem en junimorgon


Klockan fem en junimorgon
Vattnet som en spegel

Ror sakta båten ut från land
Varsamt vaknar allt

Fågelsång i mitt hjärta
Fågelsång i mitt öra

Lägger mig ner ser himlen
Allt är så nära nu




Fri vers av Eva Olsson
Läst 488 gånger
Publicerad 2006-11-12 02:14



Bookmark and Share


  lyckeli
mmmm...dina ord fick mig längta nu....till min eka.....
2008-06-24

    eva m h
mmm.....njuter av stillheten!
2007-07-27

    JJ VIP
Trivs med det sätt du fångar ögonblicket med bara några meningar. Mvh. JJ.
2006-11-15

    yohann
den junimorgonen känns väldigt avlägsen just nu, men tack för att väckte den till liv!
en fin och väl balanserad dikt
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Olsson