Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inperation. Verklighet. Fantasi. Om..


Förvirrande, kompliserat, känslosmat

Mitt hjärta sjunker som en sten mot botten
Efter barnen lekt och alla gått hem
Är det bara havets kyla kvar

Mitt hopp sjöldes bort med floden
Och forsens brummande ljud kväver mitt rop efter hjälp

Som havets djupa hunger är min längtan
efter kärleken som inte utspelar sig
i smyg under en natt

Hat lika mörkt som djupet
mot kärleken mellan vänner

Förvirrande, kompliserat, känslosmat




Fri vers av cnne.
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-11-12 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cnne.
cnne.