Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insperation från en natt en sjöman en lägntan ett outforskat äventyr


Havet är nära.


Man ser nästan ner till vattnet, från mitt fönster.
åh om du ändå kunde komma och se.
vi kunde vandra ner dit tillsammans.
höra vågornas vals.

Det är en trappa upp till mitt rum.
åh om du ändå hade varit med och sett mig snubbla.
vi kunde ha skrattat tillsammans.
smygit på knarrande steg.

Jag har en stor säng.
åh om du ändå ville ligga brevid mig.
vi kunde sova tillsammans.
leka vad du än vill.

Man ser nästan ner till vattnet från mitt fönster.
åh om du ändå ville komma och se.
vi kunde vandra ner dit tillsammans.
se vi är lika.

Man ser nästan ner till havet från mitt fönster.
åh om du ändå ville vandra med mig bort.
vi kunde prata tillsammans.
se om kärlek hälsar på.




Fri vers av cnne.
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-12 16:21



Bookmark and Share


  Rozhan
Användandet av ordet "åh" får mig att bara smälta i denna text haha tänka sig två bokstäver! Men dom skriker ---> längtan!

Önskan är central... i varje sökandes hjärta / förhoppningsvis uppfylls önskan *vill hoppas*
2006-11-13

    Tigger
Sista versen är så perfekt att den skulle passa som en alldeles egen dikt.
Mycket vackert!
2006-11-13
  > Nästa text
< Föregående

cnne.
cnne.