Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borgen jag byggt

Jag har byggt min borg utan dig
för du sa att våra liv inte hade med varandra att göra
Men något gick fel med din plan
för mitt bygge blev bättre än ditt
Så nu står du här utanför min port
och ber om att gå komma in
Det är för sent nu




Fri vers av Delora
Läst 238 gånger
Publicerad 2006-11-12 16:26



Bookmark and Share


    I.d
Vacker perfekt jättefin :)
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora