Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden räcker inte till


Ge mig ord

Orden räcker inte till
när min kärleks febertoppar
vill bli baddade
av din svala smeksamma hand
Den varliga som läker såriga kanter
i mitt hjärta
Din röst som leder tankarna på vägar
jag inte trodde fanns
ger mig anledning att stappla framåt
Snart kan jag gå upprätt
jag känner det så intensivt
Ge mig ord som räcker till
Raka övertygande
inlindade i rosa molndun




Fri vers av Moniqa
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-13 06:39



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Så känslig o fin!
Ibland är du otrolig!
2008-01-25

    Camillaa
Fantastiskt bra skrivit :)
/ C
2006-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Moniqa
Moniqa