Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknaden är stor....behöver jag skriva mer???


Saknaden.

Saknaden,
känns som ett hål i mitt hjärta.
Skulder,
jag bär, även det stavas ”smärta”.

Minnen,
jag sparat djupt inom mig,
minnen,
som speglas av dig.

13/11 – 06




Fri vers av Ariel_the_angel
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-13 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariel_the_angel
Ariel_the_angel