Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte en tår grät jag den dagen, tuffa tjejer gråter väl inte...eller?


Mamma, varför gjorde du så?

Mamma du sa ju att du älskade mig
menade du det?

Mamma du sa att jag måste sluta vara konstig
Menade du det?

Du sa att jag skulle flytta
flytta till min pappa i nån skog
varje gång du sagt det
så har jag bett om förlåtelse
men inte den här gången
Den här gången satte jag mig vid bordet
stirrade med tom blick
gömde mig i mig själv
och jag kände hur allt försvann

Du ställde dig på andra sidan bordet
skrek och grät
men jag gömde mig
jag flydde

\"hur fan kan du vara så hjärtlös Hanna? hur kan du?!\"

Men jag är död
när hon inte får något svar
så slår hon

ett rött handavtryck i mitt ansikte
det svider, men jag är död
Du slog ett lik, mamma
ett äckligt ruttnande lik instängd i en kista och nergrävd




Fri vers av Tears and Blood
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-11-13 20:01



Bookmark and Share


    Camillaa
Underbart bra skrivit !!
/ C
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Tears and Blood