Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Vi kan springa Mot ödet Och vi springer.\"


Ödet.

En tyst liten vind
Tar tag i min sjal
Då jag springer
Mot ödet

Möt mig
Var min vän
Då lyktorna slocknar

Låt inga horisonter
Vara för långt borta
Och inga broar
För långa

Låt inga ris
Riva
Och inga slag
Slå

Vi kan springa
Mot ödet
Och vi springer.




Fri vers av Tidslös
Läst 399 gånger
Publicerad 2004-12-14 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tidslös