Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det blev många rader om sorgen och döden skrivna när min älskade pappa gick bort i cancer för tio år sedan. Har hittat en hel del i min tankelåda som jag kallar den.


Döden

Det finns ingen väg tillbaka.
Den enda gång som retur ej gäller.

Tårarna som gråtits, torkar på kinden.
Det finns ingen tröst för oss som är kvar.

Våra liv blir aldrig som förr.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-11-14 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP