Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Får mig att minnas mormors fönster, där fanns det gott om rosor när jag var en liten tös.


Vinterros

Jag vet en ros så vit och fin.
Den är varken din eller min.

Den finns på ställen där kylan slår till,
där rimfrosten växer precis som den vill.

Inför denna ros är vi alla lika,
ingen kan den plocka varken fattiga eller rika.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 475 gånger
Publicerad 2006-11-14 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP