Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggor i någons hus

De borde inte vara vid liv
(ni vet att det inte handlar om någons blödande läppar eller klappande händer)
Det är någons själ ni svälter
är det med vilja ni mördar skuggorna i någons hus
Salta tårar fuktar inga strupar,
det vet ni ju, se på deras handleder


Fastklämda mellan hagel och fönsterrutor, klart de inte öppnas
Ja, jag lever, men stackars regndroppar som ständigt krossas mot glaset och asfalten och dina blekfrusna kinder
Låt mig röra
Låt mig röra dina kinder
Jag håller dig och dina skuggor vid liv
Tårarna faller som taggtrådar och regn och jag lovar, jag ska torka bort så väl jag kan
Låt mig röra ditt hår, locka det mellan mina fingrar och slå sönder

Låt mig vara allt du inte behöver




Fri vers av hell.o.kitty
Läst 464 gånger
Publicerad 2006-11-14 19:25



Bookmark and Share


    Cornelia Viik
Fan vad bra säger jag bara! ;D Jag fastnar mellan hagel och fönster /Cornelia
2007-02-02

    yohann
en grymt bra dikt
jag gillar verkligen ditt språk
du fångade mig med den här texten
slutet är mycket bra, ja, Jag är verkligen imponerad!!
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty