Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solskensmorgon



äppelbitar
i müslisörja
på filtallrik
trängs med halvfull
tekopp

korsordstidning
med kändisar fylls
med fläckar
och smulor

radion pratar
nyheter 07.00
säger att
vädret blir bra

hon ler
hon ska ut
och möta världen
i dag





Fri vers av anna-gull
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-11-15 10:55



Bookmark and Share


  Cris
Härligt... förmedlat
så kan det vara
vardagligt och enkelt
ändå lyckas du i din text
få mig att känna sol och glädje
2006-11-15
  > Nästa text
< Föregående

anna-gull
anna-gull