Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

novembersöndag

novembersöndag
och jag vet att du
borde sitta bredvid mig
vi skulle dela allt
det vi inte sade
i telefon igår

men ditt glas
står i skåpet och
din tveksamhet
ligger kvar i luften

naivt önskar jag
att milen mellan oss
var kortare
att du oväntat skulle
ringa på dörren som
i en Gevaliareklam

jag vet att jag inte
borde hitta på ursäkter
att vara hemma
varje gång du ska ringa
men det är svårt när
ditt foto ligger i min
plånbok

novembersöndag
och jag undrar när
du ska våga lämna
ut ditt hjärta till
verkligheten




Fri vers av anna-gull
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-11-21 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anna-gull
anna-gull