Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gotland och havet


majvindar blåser
i min kropp
barrklädda stigar
klättrar sig långt in

badrumsspegeln vill
le igen genom duschimma
och kokosångor
blotta vita bikiniformer

vattendoftande bryggor
och smörstekta kroppar
som tuggar grillat
leker under ögonlocket

men tallriken fylls bara
med tvåminutersgröt
och det är för tidigt med
is i juicen

snö vill fortfarande
falla från gråsmutshimmel
trots att ljuset kommer tidigt nu

jag låter möblerna stå
kvar på balkongen
för min hud andas
heta augustinätter




Fri vers av anna-gull
Läst 335 gånger
Publicerad 2007-02-28 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anna-gull
anna-gull