Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt i mellan



jag räknar inte längre
dagarna
vet inte när du senast satt
på sängkanten och strök
mig över håret

jag vet inte om du
någonsin kommer att
bli mer än ett fikabesök
i en mellanstor svensk stad

min mailbox fylls inte längre
med dina
tangentnedtryckta ord
telefonen ringer aldrig
sent på kvällen
och talar om vad du gör

jag håller långsamt på
att sudda ut
fjärilsdrömmarna
hårt
tills pappret luckras upp

ändå köper jag hem
ett paket av din favoritjuice
och hoppas att det
inte är över
naivt önskar jag
att det var så lätt

tänker att om jag blundar
så länge jag kan
inte begär något mer
kanske dina
våta fotspår på badrumsgolvet
blir mer än konturer




Fri vers av anna-gull
Läst 369 gånger
Publicerad 2007-01-08 09:54



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
Du...denna är bara underbar....och jag gillade den första gången jag hörde den och läste den.
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

anna-gull
anna-gull