Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter på en stol

Sitter på en stol
långt borta
i ett kallt rum

Utanför är det stilla
för stilla
isande kallt

Inuti är det tomt
du är inte här
nära
närmare

Vad gör du
När du
inte är här




Fri vers av Rock'nRollga
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-11-15 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rock'nRollga
Rock'nRollga