Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isande kyla

Isande
suger sig kylan in i kroppen.
Släpper inte
utan ökar.
Inte förrän
armarna
möter två andra.
Inte förrän
händerna hittar en plats att vila på.
Inte förrän
läpparna hittar en annan mun.
Så kan man börja...
tina...
Igen.




Fri vers av Rock'nRollga
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-11-15 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rock'nRollga
Rock'nRollga