Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man ska vara försiktig med vad man drömmer om


Allt du inte vill

Att söka sig utåt,
Tro sina sinnen
Aldrig se sig själv,
Att lita till sina minnen

När träden tappar sina löv
Bara se dem falla
Att bli bedragen av den skönhet
Alltid höra ropen skalla

Se ut över staden på cafe
Känna smaken av kamomill
Bli allt du ständigt pratat om
Allt du inte vill




Fri vers av Sjöblom
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-11-15 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjöblom
Sjöblom