Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.......


Vägljus

Vid en stol utanför ett hus
Sitter en ensam man och ler
Vägarna vindlar sig långa och smala
Ingen hittar någonsin bort

Det fanns en värld utan slut
Och jag vill bara, bara se dig här med mig
När alla blommor vissnade
Och bara allt fanns kvar

Så låt oss fly tillsammans,
Låt oss hitta hem
Ensam med en tanke
Och världen utan slut

Jämte mig finns din plats
Solen sjunker långsamt
Våra ögonpar i mörkret
Och ingenting finns kvar




Fri vers av Sjöblom
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-11-15 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjöblom
Sjöblom