Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja, som det låter. En beskrivning av kärlek


Dikt till kärleken

När du rör vid mig stannar tiden
Du är dag, du är natt
Du är taggtråd, du är siden
Bara du kan betyda allt

Denna kraft,
Den du är
Allt jag nånsin haft
Denna misär

När du försvinner går tiden förbi
Du betyder ingenting
Du är inte en del av mitt liv
Bara när du lämnar mig känner jag så




Fri vers av Sjöblom
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-11-20 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjöblom
Sjöblom