Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken kan vara allt och inget


Kärleken försvinner

Allting i världen tonas ner
När ingenting annat betyder någonting
Och det bara är dig jag ser

En kort glimt och min dag är gjord
Inget betyder så mycket
Som när du säger ett ynka ord

Du var allt för mig
Men så insåg jag
Att jag inte var det för dig

Nu när jag hör dig blir jag trött
Och du säger ingenting viktigt
Jag ser alla färger utom rött

Jag sover gott om natten
Och jag kan klara mig själv
Ändå är livet en öken utan vatten

Jag försöker att inte sova
Men dagarna är långa
Och jag kan inget lova

Du tynar i mitt minne
Och dagarna är oändliga
Ändå vill du inte stanna i mitt sinne

Allting är svart inom mig
Och jag vill knappt leva längre
För jag kan inte tänka på dig




Fri vers av Sjöblom
Läst 256 gånger
Publicerad 2006-11-20 02:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjöblom
Sjöblom