Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt liv i diktform


En dimma

Ältar mina problem,
Tror inte att någon förstår
Tar illa upp av allt
Dagarna bara går

Allt jag bryr mig om
Är ynkligt och smått
Jag känner mig alltid sårad
När dagarna gått

Letandes i en labyrint,
Hittar aldrig ut
När jag ser vad som är viktigt
Har dagarna tagit slut




Fri vers av Sjöblom
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-11-20 00:39



Bookmark and Share


  Nanno
wow..känner igen mig i din text
väldigt bra skrivet..
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Sjöblom
Sjöblom