Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur mycket kan inte ord betyda för oss idag? I alla fall kan ord som tillslut bildar poesi betyda fruktansvärt mycket för mig.. och det är vad denna dikt handlar om


Älskade ord

I en grop av skymning
Faller jag ner
Kan inte komma upp
Hur jag än bönar och ber

Vännerna valde sig själva
Livet bara dog ut
Försökte alltid göra rätt
Men allt var tvunget att ta slut

Så jag söker min flykt
Till detta skrivna ord
Men ingen sitter mitt emot
Vid mitt ensamma bord

Det gör så fruktansvärt ont
Men det hjälper att fly
Att sluta sig runt ett ord
Och sjunka ner i dy




Fri vers av Sjöblom
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-11-20 00:41



Bookmark and Share


  Veronika Lundqvist
Vackert formulerat...och du har i alla fall sällskap vid ditt bord i det här forumet.
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Sjöblom
Sjöblom