Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillgänglighet

Jag ska inte spinna på tråden
En tråd du lätt fastnar i
Du med din artillerield
Vill bli lämnad ifred med
min försvarsanläggning
Ett femtioårs bygge
Du ger dig på sagan
om de lyckliga tu
Och så tror du att jag
ska blir tillgänglig
Men om du vill slåss




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 493 gånger
Publicerad 2006-11-15 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt