Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det röda, gula och jätte gråa



när höstens trista färger gör
anspråk på mitt sinnelag
värmer du
genom att bara vara dig själv




Fri vers av Bodja
Läst 583 gånger
Publicerad 2006-11-15 19:46



Bookmark and Share


  fröken bäckström
den fick mig att le på slutet
2006-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Bodja
Bodja