Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska springa tills min värld blir rosa igen



jag ska springa tills blodet lämnar mitt huvud
tills synfältet skriker lila,
blått,
svart,
och rosa


berusad av syrebristen
ska jag sedan stapla mig fram mellan gatlyktorna
och glömma vem jag är


och framförallt vart jag är på väg


och nånstans där ute då ingen ser
ska jag lägga mig ner
med kinden mot den novemberblöta asfalten
och låtsas


att du ligger bredvid






Fri vers av Bodja
Läst 522 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-15 03:25



Bookmark and Share


    Sisyfos
Älskar dina texter!
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Bodja
Bodja