Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12:45



spritbutiken,


en tystnad lägger sig mellan hyllorna
när han kommer in


han bär inget ansikte


regnrocken glänser och
alla förstår,
att han trotsat regnet för att leta reda på det
den här dagen


också






Fri vers av Bodja
Läst 523 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-16 14:58



Bookmark and Share


    Willma
Jag känner honom, mannen
utan ansikte:(
fin och sorlig text.
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Bodja
Bodja