Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sista papper längst uppe på högen



skuldkänslor flyter ut till bläck,
ord
kryper ner genom armarna
ner på papper
som sedan rivs
och slängs,
i något som liknar en soptipp för mina tankar


ett-noll
två-noll
tre-noll till mig eftersom jag inte hör av mig


ett-ett
två-två
tre-tre,
eftersom du inte heller gör det


det ligger mintkyssar i den där högen nu,
tandkrämskyssar,
finklätt
avklätt,
småprat,
deep talk


någon form av vänskap,


ändå känns det meningslöst,
att samla pappersminnen av dig och mig
på hög
upp till taket
när jag vet
att vi,
inte känner varann






längre






Fri vers av Bodja
Läst 610 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-15 03:31



Bookmark and Share


  Anna-Naïma
Du skriver så det bränner. Precis så är det.
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Bodja
Bodja