Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klädnypor



vi står inuti vår kram och du
bedövar
klädnyporna som sitter på min hjärna tills
de trillar av och faller
regnar ner livlösa i en hög
blåa
gula
röda
lila
turkosa
och jag undrar


om de såg så där färgglada ut
när de satt runt mitt huvud


sommar igen,
ett nytt liv med nya motiv
och jag önskar att Loket ledde Bingolotto igen
för allting var så mycket enklare då,
utan alkohol
och val i fyllan som förändrar mitt liv


det känns som livet gick långsammare
utan nikotin


festival,
jag knullar i ett tält men
känner igenting
och klädnyporna är där igen
nu, fler än nånsin


hon,


kommer


men jag,
är inte framför henne utan
tillbringar tid i min egna värld
för jag
kan inte låta bli att undra


vart du är






Fri vers av Bodja
Läst 485 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-12 21:28



Bookmark and Share


    sårosa
klockren :)
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Bodja
Bodja