Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

One-night stands och snygga unga män, men jag är bara glad för din skull



jag hade gjort precis samma sak


men vetskapen att du vill
att jag ska veta alla detaljer


skrämmer mig,


för min kära,
du glömmer väl ändå inte att njuta?


mitt uppe i hämnden




Fri vers av Bodja
Läst 894 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-01-08 19:35



Bookmark and Share


  Butitsnotyugoslavia
Det bästa med den här är verkligen rubriken, men det är en galet bra dikt ändå, men speciellt rubriken.
2008-11-22

  hellen
urläckert bra;)//hellen
2008-04-06

  isabel louise
snyggt formulerat...slutet är hur bra som helst!
2008-01-08

  octobertragedy
så skön är den. supersnyggt avslut. tjuuusigt ;)
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Bodja
Bodja