Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns musik till denna text..


Honung

Om du fanns här och satt helt tätt intill
så skulle jag inte vara så rädd

Om du fanns här och la din arm runt mig
så skulle jag aldrig frysa mer

Det är som om en stjärna fanns här för min skull
som lyser upp min väg när jag inte finner hem

Så ljuv och len som honung
lika ljuv och len som honung
i min mun




Fri vers av Eva Olsson
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-11-15 21:55



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En underbar text...man blir varm inombords!
2006-11-27

  KonstigaKatter
Mysig text! Det verkar som att du fortfararande har honungs smak i munnen trots "om..."...
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Eva Olsson