Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att död är en gåva

Öppna ditt manliga bröst
så jag hittar ditt sköra röda hjärta
Jag behöver ditt lugnande tröst
Det här kommer leda till oförglömlig smärta

Blöta ögon gnuggas med svaga händer
Ser suddiga bilder av levande drömmar
Om omedvetna problem kunde tas en och en i sänder
Då skulle mitt hjärta vara fullt av starka sömmar

Yrar omkring med en stark flaska i famnen
Lite till och jag bort till bomullstussmolnen vill fara
Ett hugg träffa mig som fartyg åker in i hamnen
Flaskan och den pengasugna mannen hjälpte mig bara

Lyckan dog slutligen ut trots färre deppiga dagar
Dominant olyckan måste vara i denna förvrängda värld
Synd att mannen stoppas av de konstigt nog viktiga lagar
Han mig bara hjälpte och är mer än mina pengar värd

...




Fri vers av Walkingafteryou
Läst 555 gånger
Publicerad 2006-11-15 22:35



Bookmark and Share


    Naemi
Dikten är annorlunda och skrämmande i samma mening. Tyvärr ser jag ingen riktig poäng. Kanske kan du bygga på den lite till?
2007-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Walkingafteryou
Walkingafteryou