Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl

Tar farväl av dig
smärtsamt
plågsamt
långsamt

 

 

Du är inte min att älska

 

 

Packar omsorgsfullt
ned minnena av
dig
ångestfyllt

 

 

Jag ger dig fri

 

 

 

I den mörkaste vrå
av mörka vrår
bevarar jag minnet
av dig

 

Farväl




Fri vers av WhatIsLife
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-11-15 23:25



Bookmark and Share


  prinscess VIP
den här var sorglig
gjorde ont att läsa
kram vännen
2006-11-16

    Lindizz
oj vad jag gillade den, sorglig och fin.
2006-11-15
  > Nästa text
< Föregående

WhatIsLife