Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tapas


Gud vad jag älskar Tapas

Att bara behöva ta en liten smakbit
till ett gott glas rödvin

Och sen skynda vidare till nästa bar
med aptiten på livet kvar.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-16 15:53



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Härligt! Tapas och det enkla livet! Gillar det stora i den här anspråkslösa bilden.
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf